Bejelentés


bobe1.5mp.eu keress pénzt befektetés nélkül


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

BevezetőEléggé idegesítő, amikor egy kis plusz pénzt szeretne az ember keresni, és mindenki csak ki akarja használni a lehetőséget, miszerint az ember kezdő és ügyetlen.

Akár otthoni borítékolás, vagy bedolgozás, vagy internetes adat rögzítésről van szó!

Én nem nagyon értettem, és nem nagyon láttam át az internetes pénzkeresési lehetőségeket, és nem is vagyok hajlandó pénzt kiadni, azért mert valaki milliókat ígérget.

Nem tudom kinek mekkorák az igényei, de én mikor elkezdtem havi szinten 20-30 ezer forintot kerestem, és ez napi 10 perc netezésért nem rossz pénz. (szerintem)

Most már elmondhatom, hogy havi szinten jól meg vagyok belőle és a számláimat bőven tudom fizetni.

Ennyit tudok segíteni ha, kell, vagy ha túl idegen számodra a lehetőség, vagy nem ilyen munkát szeretnél végezni, sok szerencsét a keresgéléshez.

Keress pénzt a neten!!!

A módszer egy internetes oldalon alapul, mely nagy cégeket reklámoz, és ez által pénzhez jut! Ő linkeket közvetít, amire a felhasználók rákattintnak, így növekszik az oldalak látogatottságaDe hogy jössz Te a képbe?Nos, miután regisztráltál az oldalra, jogod van naponta egyszer egy meghatározott számú oldalt megtekinteni, amiért az oldal neked pénzt fizet! NEM VICC, jó ideje csinálom már és a keresetem egy része ebből van!De pontosan hogy is megy ez?Miután regisztráltál az oldalra (később azt is elmagyarázom, hogy kell!) Be kell jelentkezned! Ezt a főoldalon a jobb fölső sarokban a "Login"-ra kattintva teheted meg! Miután beírtad a regisztráció után választott Nevedet és jelszavadat (meg egy biztonsági kódot, amit csak le kell másolnod a képről) már bent is vagy! Ezt a jobb felső sarokban jelzi is, miszerint be vagy jelentkezve!

Ezután a képernyő felső részén húzódik egy menü, melynek első opciója egy "Surf Ads" felirat. Erre kattints rá, ekkor előjön egy újabb oldal, a Te munkafelületed! Itt különböző oldalcímeket találsz különböző kategóriákba sorolva! A Te dolgod az, hogy szépen egyesével végigmenj ezeken! Kezdjük a legfelsővel: rákattintasz, erre kijön egy újabb oldal, ami egy a már fent említett reklámozandó oldalak közül. Mikor előjön az új oldal, fenn a bal felső sarokban egy kis számláló el kezd visszaszámlálni 30 másodperctől! Ezt várd ki, majd mikor lejár az idő és sikeres volt a művelet, akkor azt egy zöld pipa valamint egy Done felirat jelzi! Ha ez megvan, akkor kiléphetsz erről az oldalról és jöhet a következő!A megtekinthető oldalak száma naponta 10-től 20-ig ingadozik, de FONTOS, HOGY MINDEN NAP NÉZD VÉGIG AZ ÖSSZESET!(Ha megnézel egy oldalt és lejár az idő, azonban nem jelenik meg a pipa és a felirat, akkor nem vagy bejelentkezve!)Most jöjjön a fontos rész: Mennyi pénzt kapsz Te ezért?Minden rákattintott oldalért 0.01 dollár üti a markod, az egyenleged pedig a főoldal fönti menüében húzódó "My Stats"-ra kattintva ellenőrizheted! Erre klikkelve előjön egy újabb oldal, amelyen a Téged érdeklő rész az Account Balance felirat melletti szám! Ha mondjuk ez 34.6400, akkor az azt jelenti, hogy 34 dollár 64 cented van most! (Nekem épp annyi van.)De mikor és hogyan jutsz a pénzedhez?Ahhoz, hogy kivehesd a pénzed, előbb el kell érned a 20 dolláros határt, és utána a már említett "My Stats" menüponton belül az Account Balance felirat melletti cashout gombra kattintva teheted meg ezt! Hangsúlyozom, hogy húsz dollár alatt ne is próbálkozz, mert nem fog menni! Ha viszont megvan az említett összeg, akkor erre a gombra kattintva előjön két opció, melyek közül Neked az alsót kell majd választanod! (AlertPay-es)Mi az "AlertPay"?Az AlertPay egy Elektronikus számlarendszer, ahova küldik majd a pénzed (innen tudod majd átutalni egy közeledben lévő bankba) és ahova majd szintén regisztrálod, kell! (Nagyon egyszerű és lépésről lépésre bemutatom az alábbiakban majd!)

Ez az oldal gondoskodik arról, hogy kézbe vehesd majd a jól megérdemelt pénzed!

Akkor most nézzük a regisztrációkat...BuxA munkaoldaladhoz való regisztrációhoz:http://bux.to/?r=bobe1968(Ha esetleg nem jön be az oldal, akkor próbálkozz 10 perc múlva,

mert lehet, hogy szerverfrissítés van! Ritkán, de előfordul!)Ezután kattints a Register feliratra a képernyő jobb felső sarkában! Itt egy adatlapot kell kitöltened.Username = Felhasználónév

Password = Jelszó

Confirm Password = Jelszó újra

Email Address = Email cím

Confirm Email Address = Email cím újra

Alertpay E-mail Address For Payments = Alertpay cím a pénz kikéréséhez! (Ugyanazt írd, mint az E-mailhez!)

Your Country = Ország (Hungary)

Referrer = bobe1968

I Accept Terms of Service. - Ezt kipipálni

Security code = Biztonsági kódEzek után kattints a Register gombra! Emailben kiküldik a felhasználóneved, a jelszavad, valamint a refferse linkedet (erre a Linkre, ha mások regisztrálnak, akkor az ő munkájuk után is járulékot kapsz, szóval érdemes terjeszteni!)

Egy jótanács: Ha van több böngésződ (pl.: Explorer, Mozzilla, Opera stb...), akkor regisztrálj mindegyikből Buxra, mert úgy ugyan 2-3 külön számlád lesz,

de egyszerre 40-60 dollár jön össze, mikor meglesz az összeg!

(2x20 vagy 3x20...akár 4x is, ha 4 böngésződ van!)

Akkor mégegyszer röviden: A Bux.to oldalán a Login feliratra kattintva tudsz belépni a felhasználóneveddel (Username) és jelszavaddal (Password) (A biztonsági kódot se felejtsd el beírni!) A My Stats feliratra kattintva a To refer others, use szöveg mellett láthatod, azt a linket melyet reklámoznod kell, hogy alád regisztráljanak és így az utánuk is pénzt kapsz!!! (http://bux.to/?r="FELHASZNÁLÓNEVED"). Itt láthatod továbbá azt, hogy mennyi pénzt gyűjtöttél te, a regisztráltjaid és a Balance Information alatt a cashout-ra kattintva tudod kikérni a pénzed Alertpayre. A minimum kikérés 20$.

A lényeg a Surf Ads-on belül van! Erre kattintva találod meg azokat a linkeket melyekkel pénzt kereshetsz. Annyi a dolgod, hogy rákattintasz egy linkre, megvárod, még a számláló visszaszámol, és ha kiírja, hogy: Done és a pipa is ott van mellette, akkor jóvá is írta a pénzt, bezárhatod és kattinthatsz is a következő linkre.Remélem tudtam segíteni…Jó munkát!!!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!